Tag: 上海419论坛上都是真的吗


AR House / Valeria del Vecchio


first_img AR House / Valeria del Vecchio ArchDaily Houses 2017 Save this picture!© Carolina Estelles+ 33Curated by Clara Ott Share Area:  80 m² Year Completion year of this architecture project CopyAbout this officeValeria del VecchioOfficeFollowProductBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesFunesArgentinaPublished on November 15, 2019Cite: “AR House / Valeria del Vecchio” [Casa AR / Valeria del Vecchio] 15 Nov 2019. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – CopperIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsPure + FreeFormCustom Metal Cladding – Legacy Fund 1 BuildingWood Boards / HPL PanelsInvestwoodWood Fiber Partition Walls – ValchromatDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaSkylightsFAKROEnergy-efficient roof window FTT ThermoToilets / BidetsBritexToilets – Accessible Centurion PanMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/928450/ar-house-valeria-del-vecchio Clipboard Photographs “COPY” Year: center_img Architects: Valeria del Vecchio Area Area of this architecture project Photographs:  Carolina Estelles Manufacturers Brands with products used in this architecture project CopyHouses•Funes, Argentina Projects “COPY” Argentina ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/928450/ar-house-valeria-del-vecchio Clipboard Manufacturers: AutoDeskEngineering:Jeremías MartínezCity:FunesCountry:ArgentinaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Carolina EstellesRecommended ProductsWoodBruagBalcony BalustradesDoorsRabel Aluminium SystemsMinimal Sliding Door – Rabel 62 Slim Super ThermalWoodAccoyaAccoya® Cladding, Siding & FacadesDoorsLinvisibileLinvisibile Curved Hinged Door | AlbaText description provided by the architects. Casa AR arises as a need for a resting place for weekends for the owner and her family visits. It is located in a new building area of low density next to the city of Funes, in the metropolitan area of Rosario. On a corner lot of 18m x 30m, with the long side facing north, the house is located at the back, consolidating a kind of built partition, with a blind facade to the south and permeable facade to the north. Due to the request for an enclosed program consisting of a bedroom, bathroom, living room with an integrated kitchen, gallery and a small warehouse, but with the possibility of future growth and a reduced budget, it is decided to opt for a compact project that optimizes the materials and economic resources to the maximum.Save this picture!© Carolina EstellesSave this picture!Floor PlanSave this picture!© Carolina EstellesThe house is configured as a rectangular strip of 4m x 18m with a small break on the southern circulation to enable connection to the future expansion. The aim is that all of the environments enjoy the best lighting and comfort conditions. In this search for constructive optimization, both executive and material, brick is chosen as an exclusive element, since due to its formal, structural, logistic, economic, aesthetic and maintenance qualities, it resolves multiple questions. A noble material that responds well to the climatic situations faced by an exempt house without medians or terraced constructions in an open lot with little vegetation.Save this picture!© Carolina EstellesSave this picture!DetailSave this picture!© Carolina EstellesThe perimeter of the house is solved with double bearing walls, with their interior and exterior faces visible, reducing the use of plaster, coatings and paint. When the windows appear, the interior wall is interrupted and the exterior is transformed into a simple masonry screen, which regulates the entry of natural light, privacy and security of the house while resolving the formal expression of it as well. Since all the premises are located on the north side, sunlight does not enter the house directly in the summer, collaborating with its thermal conditioning, but during the winter, when the sun is lower, the light penetrates into the interior of the environments sifted by this brick screen generating a play of light and shadow that is changing with the course of the day.Save this picture!© Carolina EstellesProject gallerySee allShow lessHeinle, Wischer und Partner Design a New Art Museum in Krakow, PolandArchitecture NewsAIA Announces 2019 Innovation Award WinnersArchitecture News Share AR House / Valeria del VecchioSave this projectSaveAR House / Valeria del Vecchiolast_img read more


Limerick Council breathe new life into Mount St Lawrence Cemetery


first_imgLimerick Artist ‘Willzee’ releases new Music Video – “A Dream of Peace” RELATED ARTICLESMORE FROM AUTHOR Advertisement Email Twitter Facebook WATCH: “Everyone is fighting so hard to get on” – Pat Ryan on competitive camogie squads Vanishing Ireland podcast documenting interviews with people over 70’s, looking for volunteers to share their stories NewsLocal NewsLimerick Council breathe new life into Mount St Lawrence CemeteryBy Alan Jacques – September 11, 2014 1158 WhatsAppcenter_img Previous articleGrant aid to improve social housing stock in LimerickNext articleTheatre at Savoy gets Elemental Alan Jacqueshttp://www.limerickpost.ie Linkedin TAGSlimerickLimerick City and County CouncilLimerick Civic TrustMount St Lawrence Cemetery Predictions on the future of learning discussed at Limerick Lifelong Learning Festival Limerick’s National Camogie League double header to be streamed live CONSERVATION works have begun to breathe new life into Mount St Lawrence Cemetery — one of Ireland’s largest graveyards.Limerick City and County Council has entered into an agreement with Limerick Civic Trust to carry out conservation works to the mortuary chapel and also to clean and repair old headstones marking the graves of some of the estimated 70,000 people buried throughout the 18-acre site.Sign up for the weekly Limerick Post newsletter Sign Up The primary place of burial in Limerick City since opening in 1849, its management was transferred from the Church to the Council in 1979. Conservation works at the cemetery will be carried out in phases by a Community Employment Scheme (CES) under Limerick Civic Trust’s supervision.As the final resting place of many Limerick citizens, director of service at Limerick City and County Council, Kieran Lehane, believes it is only fitting that every effort is made to maintain the site and its many thousands of graves. According to Mr Lehane, there are a large number of headstones in need of repair in the cemetery.“Works presently underway include the cleaning of headstones, removal of vegetation growth and cleaning around the ironwork of individual gravesites,” Mr Lehane revealed.Mount St Lawrence Mortuary Chapel, which was built by the trustees of the cemetery in 1868-69, is also undergoing works. Regarded as one of Limerick City’s most historically important buildings, it was designed by the English Catholic architect George Goldie who also designed altars and other internal fittings for the Franciscan, Dominican and Redemptorist churches in Limerick.The current phase of works consists of removal of vegetation growth, repairs to the roof covering the apse, slating of apse roof, masonry works and pointing, cleaning out of gullies and drains. The interior works include repairs to altar railing, paintwork.  In addition, the Council has received approval for a small grant for specific works to the chapel under the Built Heritage Jobs Leverage Scheme, which is funded by the Department of Arts, Heritage and the Gaeltacht.Murroe-based Architectural Conservation Professionals (ACP) are the conservation consultants for the project and are also engaged to provide training to the workers on the project.“The conservation works are being carried out on a phased basis and it is expected that the complete conservation of the Mortuary Chapel will be carried out over a number of years.  The Council is currently considering possible future uses for this chapel,” Mr Lehane concluded. Print Limerick Ladies National Football League opener to be streamed livelast_img read more




Recent Comments